Kutatók éjszakája 2025
Legyél Te is Élelmiszertudós! - Legyél Te is Biomérnök!
- A rendezvény típusa: Csak személyes jelenléttel látogatható
- A rendezvény időpontja: 2025. szeptember 26. 16:00-17:00; 17:30-18:30; 19:00-20:00
- A rendezvény helyszíne: 1111 Budapest Szent Gellért tér 4. Ch épület 1. emelet 151.
- Szervező intézmény(ek): BME VBK, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
- Programfelelős: Juhászné Dr. Szentmiklóssy Marietta Klaudia
- Előadó(k): Dr. Tömösközi Sándor
- Regisztráció, létszámkorlát szükséges-e: nem, turnusonként 20 fő
Szinopszis, összefoglaló, programterv
Mit csinál egy élelmiszerkutató? Sok más egyéb mellett alaposan utánajár annak, hogy miből készülnek az élelmiszerek, amiket megeszünk, mi befolyásolja alapanyagaink minőségét és biztonságát, kitalálja, hogyan lehet elérni egy-egy kívánt terméktulajdonságot, és még sok minden mást. Gyere el laborlátogatásunkra, és ismerkedj meg munkánkkal testközelből!
Juhászné Dr. Szentmiklóssy Marietta Klaudia, Dr. Tömösközi Sándor, Dr. Jaksics Edina, Muskovics Gabriella, Szűcsné Makay Erika, Sznopka Liliána, Gasparics Kata, Horváth Ábel Ruben, Vértes Gábor Bendegúz, Petrovanszki Máté
BME VBK, Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
