Bátorfi Réka a BME Elektronikai Technolgóia Tanszék tudományos segédmunkatársa, kutatási területei többek között az ón tűkristályok. Alkalmazott mérnöki tapasztalata a teljes elektronikai gyártás lépéssorozatára kiterjed. Réka a tanszék nagykövete az egyetem Lányok Napja programsorozatában.

Takács Gergő a BME Elektronikai Technolgóia Tanszék tanszéki mérnöke. Szakterülete az elektronikai gyártástechnológiák és a minőségi vizsgálatok.

Havellant Gergő a BME Elektronikai Technológia Tanszékének MSc hallgatója, demonstrátor. Érdeklődési területei a mikrovezérlőkkel megvalósított komplett készülékek és mérőrendszerek; az elektronikai szereléstechnológiák. Jelenlegi kutatásaiban gőzfázisú forrasztóberendezéseket vizsgál különböző szenzorfúziók alkalmazásával.

Elgondolkodtál már azon, hogy készülnek az elektronikus áramkörök? Hogyan készül a mobiltelefon vagy a mosógép vezérlőlapja? Akkor itt a helyed nálunk! A program során bemutatjuk egy egyszerű áramkör gyártása közben a felületszerelési technológia lépéssorozatát és berendezéseit, és megláthatod, hogyan lesz a sok apró alkatrészből egy működő villogó digitális dobókocka! Az Elektronikai Technológia Tanszék laborkomplexumában az ipari megoldások és a kutatási lehetőségek ötvöződnek a megvalósítás szépségével.

Építsünk együtt digitális dobókockát!