Kovács László: Ipar 4.0 Technológiai Központ, központvezető

A rendezvény során minden témát a BME hallgatói interaktívan mutatnak be. Az 1 órás program keretében lehetőséged van kérdéseket feltenni, és megismerkedhetsz más kíváncsi szellemekkel és kutatókkal. Hozz barátaidat és kollégáidat, és osszátok meg ezt az élményt együtt! Ne maradj le erről a lehetőségről, hogy közelebbről megismerkedj a kutatás és az ipari technológiák világával. Várunk szeretettel a “Ipar4Tech Expo: Product & IMU Monitoring” rendezvényen!

🌾 17:00 - Mezőgazdasági Mérőeszközök - “Krumpli”: Ismerkedj meg a legfrissebb mezőgazdasági mérőeszközökkel és technológiákkal, amelyek segítenek optimalizálni a termelést és a gazdálkodást. Hogyan használhatjuk ezeket az eszközöket a fenntartható mezőgazdaság fejlesztésében?

🏭 18:00 - Product Line Monitoring: Lépj be a termelés világába és tanulj meg mindent a termékfigyelésről! Hogyan lehet hatékonyan ellenőrizni a gyártási folyamatokat és javítani a minőséget? Ezen a workshopon válaszokat találsz.

🔧 19:00 - Ipar4 Technológiai Megoldások: Az Ipar4 forradalom hozzájárulása az iparfejlesztéshez. Ismerkedj meg azokkal az új technológiai megoldásokkal, amelyek forradalmasítják a gyártást és az ipart. Hogyan alkalmazhatjuk ezeket a technológiákat a jövőben?