Gulyás András: Okleveles gépészmérnök (MSc), jelenleg laborvezetőként dolgzik a HDR Tanszéken. Fő szakterülete az áramlástani méréstechnika

Till Sára okleveles ipari termék- és formatervező mérnök, jelenleg a HDR Tanszéken tanársegédként dolgozik. Fő szakterületei a nemnewtoni folyadékok vizsgálata áramlástechnikai gépek esetében valamint hemodinamikai (véráramlás) kutatások.

Gyürki Dániel okleveles gépészmérnök (MSc), jelenleg tudományos segédmunkatársként dolgozik a HDR Tanszéken. Fő kutatási területét a hemodinamikai kutatások (véráramlás) jelentik.

Friedrich Péter okleveles gépészmérnök (MSc), jelenleg doktoranduszként dolgozik a HDR Tanszéken. Fő kutatási területét a hemodinamikai kutatások (véráramlás) jelentik.

Krähling Péter okleveles gépészmérnök (MSc), jelenleg doktoranduszként dolgozik a HDR Tanszéken. Fő kutatási területét a szonokémiai kutatások (buborék dinamika).

Az áramlástannal bárhol találkozhatunk legyen az sütikészítés, zenehallgatás, vérnyomásmérés, művészet vagy műszaki alkalmazások. Kísérleteinket játékos formában mutatjuk be a napelemes hajón és akusztikán át, a nemnewtoni folyadékokig.

Mindennapi áramlástan, kísérletek kicsiknek és nagyoknak