Békefi Teodóra: 2021-ben diplomázott magyar-olasz szakos tanárként. Az ELTE PPK doktorandusza, a BME Műszaki Pedagógia Tanszékének munkatársa. Kutatási területe a magyar nyelv és irodalom tantárgy-pedagógiája.

Dr. Berzsenyi Emese: A BME MPT adjunktusa, aki egyéb végzettségei mellett leginkább vallástörténésznek vallja magát. A neveléstudomány történeti vonalához csatlakozva az ábrahámi vallások – a zsidóság, a kereszténység és az iszlám – fogyatékosságtörténeti területén végzett egyedülálló kutatásokat. Multidiszciplináris szemléletmódja lehetővé teszi az antropológia, a kultúra, a társadalom, a vallás, a fogyatékosság, a pedagógia és a filozófia, azaz alapvetően az embervilág átfogó történeti elemzését.

Bősze Ádám: Zenetörténész, zenei antikvárius, 2008 óta a Bartók Rádió műsorvezetője, több kulturális rendezvény és zenei közvetítés moderátora. Gimnázium után belépett a ferences rendbe, szerzetesként a Ferences Hittudományi Főiskolán, majd ezzel párhuzamosan a Zeneakadémia zenetudományi szakán tanult. Nyolc év után kilépett a rendből, világi pályára lépett.

Woditsch Péter: Papnövendék. Sopronban született és tanult, az érettségit követően Budapesten, az Eötvös József Collegium tagjaként szerzett történelem alapszakos diplomát az ELTE Bölcsészettudományi Karán. Az egyetemi évek alatt erősödött elhatározássá a vágya, hogy Istent és embertársait papként szolgálja, jelenleg is erre a hivatásra készül.

Mit jelent a 21. században a hivatás fogalma? Ki és miért választ olyan életpályát, amelynek középpontjában a hivatás áll? Lehet-e hivatást váltani? Beszélgetésünk résztvevőivel többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ, elsősorban, de nem kizárólag az egyházi hivatásra fókuszálva.