Kutatók éjszakája 2024
Legyél te is élelmiszertudós! - Legyél te is biomérnök
- A rendezvény típusa: Csak személyes jelenléttel látogatható
- A rendezvény időpontja: 2024. szeptember 27. 15:00-16:00; 16:30-17:30; 18:00-19:00
- A rendezvény helyszíne: BME Ch épület, alagsor A11-es terem (1111 Budapest Szent Gellért tér 4.)
- A jelentkezés helyszíne: REGISZTRÁCIÓ
- Szervező intézmény(ek): BME VBK Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék
- Programfelelős: Juhászné Dr. Szentmiklóssy Marietta
- Előadó(k): Dr. Jaksics Edina, Muskovics Gabriella, Pisch Barnabás, Sznopka Liliána, Gasparics Kata, Szűcsné Makay Erika, Dr. Tömösközi Sándor
- Regisztráció, létszámkorlát szükséges-e: igen, 16
Szinopszis, összefoglaló, programterv
Juhászné Dr. Szentmiklóssy Marietta Dr. Jaksics Edina, Muskovics Gabriella, Pisch Barnabás, Sznopka Liliána, Gasparics Kata, Szűcsné Makay Erika, Dr. Tömösközi Sándor
Mit csinál egy élelmiszerkutató? Sok más egyéb mellett alaposan utánajár annak, hogy miből készülnek az élelmiszerek, amiket megeszünk, mi befolyásolja alapanyagaink minőségét és biztonságát, kitalálja, hogyan lehet elérni egy-egy kívánt terméktulajdonságot, és még sok minden mást. Gyere el laborlátogatásunkra, és ismerkedj meg munkánkkal testközelből!
Az esemény a BME Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszékén megrendezésre kerülő “Legyél te is biomérnök!” programsorozat része.